Новости. Сніговію протиставили злагодженість

Газета "Харківський електротранспорт", 24.01.2004.

Наприкінці минулого тижня зима вперше у цьому році показала свій норов. Над містом цілий день кружляла сніговиця. Вулиці, трамвайні колії швидко вкривалися товстою білою ковдрою.

Саме це і вносило в роботу електротранспорту неабиякі труднощі. Тим більше, що сніг був мокрий і його важко було прибирати.

З перших хвилин негоди електротранспортники включилися в боротьбу із стихією. На лінію оперативно вийшли снігоочищувачі, які прокладали трамваям шлях у потрібних напрямках. До роботи з розчищення території експлуатаційних підрозділів та служб взялися і їх трудівники. Люди добре розуміли: від того, як швидко і якісно буде очищено від снігу відкриті парки, залежатиме нормальний випуск рухомого складу на лінію, а, отже, одержання у повному обсязі грошової виручки.

Всю добу у підрозділах було налагоджено чергування відповідальних осіб та бригад з боротьби із негодою. До цього залучались і механізми КАТП‑2022.

Як зазначив головний інженер ХКП "Міськелектротранс" В.І. Вітченко, всі колективи депо та служб справилися із поставленими завданнями у складній метеорологічній ситуації. Особливо відзначилися трудівники всіх депо, які і у свій вихідний виходили на розчищення територій підрозділів.

І. КЛИМЕНКО

№5‑6 (5173‑5174), 24 січня 2004 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус
Модели ПС:   Снегоочиститель

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.