Новости. Відзначились і в міському огляді

Газета "Харківський електротранспорт", 27.12.2003.

Наша газета вже повідомляла про те, що всі експлуатаційні депо ХКП "Міськелектротранс" брали участь у районних оглядах-конкурсах на кращу навчально-матеріальну базу цивільної оборони. Називалися й переможці.

А нещодавно відбувся міський огляд-конкурс. Причому цього разу деповчанам також довелося мати серйозних суперників. Зокрема, ВАТ "ХТЗ", ВАТ "Конектор", АТЗТ "Хладопром", ТОВ фармацевтична компанія "Здоров’я" та інші. Електротранспортники і тут непогано представили наше підприємство. Так, за підсумками проведеного заходу від служби транспортного забезпечення ЦО м. Харкова серед навчальних класів ЦО перше місце посіло тролейбусне депо №2. Друге — зайняло Депо №1. Колектив Салтівського трамвайного виборов третє місце. А серед куточків ЦО перше місце — у комінтернівців.

Підкреслю ще раз, що це — результат постійної уваги і цілеспрямованої роботи з боку начальників ЦО та начальників штабів названих депо зі створення та удосконалення навчально-матеріальної бази.

До речі, за результатами цього конкурсу наказом начальника цивільної оборони м. Харкова — міського голови В.А. Шумілкіна за сумлінне ставлення до удосконалення навчально-матеріальної бази ЦО відзначено генерального директора нашого підприємства А.П. Ткаченка і начальника тролейбусного депо №2 М.Ю. Радченка та відповідального з питань цивільної оборони ХКП "Міськелектротранс". У свою чергу наказом начальника ЦО підприємства А.П. Ткаченка за постійну роботу зі створення та удосконалення навчально-матеріальної бази ЦО відзначено відповідальних осіб.

Дуже добре, що цілеспрямована праця начальників ЦО і відповідальних за неї осіб знайшла визнання на такому представницькому огляді, що свідчить про неабияку опіку цієї важливої справи,

А. ШЕСТОПАЛОВ,
начальник штабу ЦО ХКП "Міськелектротранс"

№103-104 (5167-5168), 27 грудня 2003 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус, Город и область
Перевозчики:   Депо №1, Коминтерновское трамвайное депо, КП "Салтівське трамвайне депо", КП "Тролейбусне депо №2"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.